opc_loader

Informatie over betalen

U rekent uw artikelen online bij ons af via Pay. Als betalingsmethoden hanteren wij betaling via iDEAL en Paypal. Via Paypal kunt u tevens betalen met de creditcards: Mastercard, Visa en American Express. Ook kunt u vooruit betalen per bankoverschrijving. Zodra uw betaling binnen is zorgen wij voor verzending van het bestelde artikel in samenwerking met Postnl. Voorraadartikelen worden binnen 48 uur na aankoop verzonden.
 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 

LET OP:
Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Raboscanner (Random Reader) of GSM voor ING TAN - bij de hand tijdens het besteltraject. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.
 

Betalen met credit Card

Ondanks dat veel mensen bedenkingen hebben bij het betalen via creditcard op het internet is het toch dé meest gebruikte betalingsmethode. Creditcardbetalingen zijn makkelijk, snel en gegarandeerd. Doordat alle Payment Service Providers (PSP's) de creditcard gegevens versleuteld versturen kan een hacker deze gegevens niet onderscheppen.
 

Betalen met Paypal

PayPal is de grootste online payment provider ter wereld met meer dan 100 miljoen gebruikers. Met PayPal kunt u gratis en veilig online betalingen doen via het PayPal-account. PayPal faciliteert ook betalingen per creditcard zonder PayPal-account.

De luchtvaartwebshop biedt de mogelijkheid om naast iDEAL te betalen met Paypal. Via Paypal kunt u betalen met de creditcards: Mastercard, Visa en American Express. U betaald 4% commissie over uw aankoop via Paypal.

Wanneer u betaalt via de optie iDEAL kunt u rechtstreeks uw transactie uitvoeren.
 

Vooruit betalen door middel van bankoverschrijving

Tijdens het aankoopproces van uw artikel(en) kunt u naast bovengenoemde betalingsmethode ook betalen door middel van het storten van het totaal factuurbedrag. Zodra uw betaling is bijgeschreven wordt uw artikel verzonden.

U kunt het bedrag overmaken naar: 

Reismedia BV te Schiphol
Bankrekening: NL41 INGB 0004 3295 56
ING Bank
In de omschrijving: Onder vermelding van uw ordernummer


Betalingsbevestiging

Ik heb een betaling gedaan. Hoe weet ik zeker dat ik heb betaald? U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra de betaling is verwerkt.
Geen bevestingontvangen, zend dan een mail naar klantenservice@reismedia.nl.


Geen bestelling ontvangen

Ik heb betaald, maar geen bestelling ontvangen. Wat moet ik doen? Als u binnen 5 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling uw product nog niet heeft ontvangen, neemt u dan contact op met de klantenservice. Bij vooruitbetaling via de bank geldt een langere periode tussen bestelling en bezorging, omdat uw bestelling pas wordt uitgeleverd, nadat wij uw betaling hebben verwerkt.