opc_loader

KLM - First 100 years are though

Engelstalig boek met 400 cartoons

17,95
x
Verzendmethode
Post NL (2 - 3 werkdagen):
3,50
Levertijd:
2 - 3 werkdagen

Bijna 400 luchtvaart cartoons door 25 internationale tekenaars.
Begin oktober 1919 werd de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) opgericht en dat bedrijf zit nu in haar 100e levensjaar met oktober 2019 een spetterend Eeuwfeest.

De geschiedenis van KLM loopt parallel met de geschiedenis van de civiele luchtvaart en KLM heeft daar jarenlang een belangrijke rol in gespeeld. Veel procedures in de luchtvaart en hoe om te gaan met steeds grotere vliegtuigen en passagiersstromen werden bedacht. Zij begonnen als eerste met ultra-langeafstandsvluchten op dienstregeling in de 20er jaren en KLM was decennialang in de top 5 van de wereld luchtvaart.
In 2019 is KLM de eerste luchtvaartmaatschappij die 100 jaar onder dezelfde naam heeft geopereerd.

Ter gelegenheid van 100 jaar civiele luchtvaart en KLM verschijnt november 2018 het boek “First 100 years are tough” met honderden luchtvaartcartoons door 25 tekenaars uit alle hoeken van de wereld. Op 200 pagina’s A5 staan tekeningen in allerlei verschillende stijlen en grotendeels in full colour. Iedere cartoonist heeft een ander raakvlak met de luchtvaart en dat geeft een unieke afwisseling binnen het boek. Een flink aantal tekeningen is speciaal voor dit boek getekend.

Het boek wordt uitgegeven door Martin Leeuwis. Hij verzamelt, sinds het begin van zijn vliegopleiding in 1972, luchtvaarthumor en leverde jarenlang ideeën voor cartoons aan een Amerikaanse tekenaar tot hij in 1982 ging samenwerken met de Nederlandse luchtvaartcartoonist Ton van Andel. Hun eerste boek “Say Again” was een groot succes, het boek wordt nog steeds wereldwijd verkocht en heeft nu de 10e druk. Het werd gevolgd door 12 andere boeken en later kwamen er ook boeken met andere cartoonisten en anekdotes. De uitgeverij van Martin Leeuwis, als hobby begonnen, is ondertussen wereldwijd toonaangevend op het gebied van luchtvaarthumor.

KLM - First 100 years are though heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items