opc_loader

Kerosine

13,95 8,00 U bespaart: 43%
Verzendmethode
Post NL (2 - 3 werkdagen):
0,00
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Beschrijving

Paarden, koeien, lama’s en leeuwen. Hele dierentuinen vliegen er door de lucht aan boord van vrachtvliegtuigen. Peperdure bolides, masten van racejachten en(ongewone) mensen naar de meest exotische oorden. Soms lachwekkende verhalen, maar soms ook ontroerend en dan weer serieus. Geschreven vanuit het gevoel van vrijheid en geluk dat je ervaart als je kan vliegen.

Herman Mateboer (Genemuiden, 1965) wist als klein jongetje al dat hij piloot wilde worden. Het najagen van die droom voerde hem naar Amerika voor de vliegopleiding. Daarna volgde een baan als instructeur en later als charterpiloot op kleine vrachtvliegtuigen. Na een periode van een jaar vliegen in de Caraïben begon hij bij Martinair als copiloot op de dc10. Herman is nu gezagvoerder op een md11.


Auteur: Herman Mateboer
Genre: Verhalenbundels
98 pagina's december 2012
Uitgever: Free Musketeers


Wanneer ik deze boeiende vliegverhalen lees, dan denk ik graag terug aan de tijd dat ik actief vloog in de beginperiode van Martinair. Het besturen bleef ik overigens met liefde doen, maar dan aan de bestuurstafel. Gelukkig hanteer ik privé nog met plezier de stuurknuppel en geniet ik verder van verhalen zoals van Herman Mateboer.

Ik kan U dit leuke boek dan ook van harte aanbevelen.

Martin Schröder

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
13,95 8,00