opc_loader

Uit en Thuis, KLM’ers werkend en privé

24,95
Beschrijving

Uit en Thuis laat in 72 portretten van KLM’ers zien welke bijzondere persoonlijkheden er achter het blauwe uniform schuil gaan. Met verrassende foto’s in twee verschillende settings en met openhartige interviews geven deze KLM’ers een oprechte inkijk in hun leven.

De portretten gaan natuurlijk over de luchtvaart en over reizen, maar meer nog over maatschappelijke onderwerpen, geluk en verdriet. Over studeren, werk vinden na ontslag, gezond leven en veerkrachtig zijn in moeilijke situaties. Sommige verhalen zijn bijna onvoorstelbaar of erg vrolijk, andere zijn meeslepend en ontroerend. Maar één ding hebben ze gemeen: het zijn verhalen uit het leven gegrepen. De portretten bieden een actueel beeld van de huidige periode waarin weer gereisd kan worden, maar veel nog onzeker is.

Wilbert van Haneghem (1971) studeerde marketing en public-relations en daarna toerisme aan de NHTV in Breda. Hij schrijft ruim 27 jaar als freelance journalist, onder andere voor reis- en luchtvaartmedia. Wilbert begon zijn luchtvaartcarrière in 1997 en vliegt nu als purser (leidinggevende in de cabine) bij KLM. Zijn andere boek, Schipbreuk in het paradijs, gaat over zijn veertig uur durende overlevingstocht in de zee voor Indonesië en is in vierde druk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items