opc_loader

1. Zichttermijn & retourregels


Voor uw www.luchtvaartwebshop.nl bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Bent u niet tevreden over het artikel, dan kun u het retourneren. U kunt het artikel retourneren:
binnen de zichttermijn van 14 dagen als het artikel compleet is in de originele staat en fabrieksverpakking.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om: producten die overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

2. Retourneren

U kunt uw bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen aan ons retourneren mits u aan de spelregels voldoet. De artikelen worden uiterlijk binnen 4 dagen na ontvangst in ons magazijn retour verwerkt.

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door zoals u gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.

Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

U kunt uw artikel retourneren, nadat u dit heeft gemeld via webshop@reismedia.nl, eigen kosten naar:

Reismedia BV - The Base A2
T.a.v Reismediakiosk & (incl. ordernummer)
Evert van de Beekstraat 1-41
1118 CL Schiphol

Indien u een ondeugdelijk artikel van ons hebt ontvangen, dan ontvang u de retourkosten terug. In alle andere gevallen zijn retourkosten voor eigen rekening.